HJEMMESIDE – ARRANGEMENTER – NYHEDER
OMRÅDET HAR BRUG FOR DIN HJÆLP

Det ligger os i Ulbjerg Egnens Lokalråd meget på sinde at videreudvikle vores fælles hjemmeside www.ulbjerg-landsby.dk -  Derfor er det vores håb, at du vil være med til at forbedre vores hjemmeside yderligere, så vi alle kan få fornøjelse af de løbende nyheder og opdateringen af arrangementskalenderen.

Derfor skal der lyde en OPFORDRING
1. Husk at give meddelelse til vores hjemmeside-ansvarlig Tommy Jensen når du har en nyhed fra lokalmiljøet. Tommys e-mail er;   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. (mobil; 6170 9554)

2. HUSK at give meddelelse til vores hjemmeside-ansvarlig Tommy, når du har planlagt et arrangement for lokalområdets borgere. Så kommer arrangementet på vores elektroniske arrangements-kalender på hjemmesiden. På denne måde får alle, der bruger computer, mulighed for at orientere sig om kommende arrangementer og arrangøren får bedre mulighed for at nå ud med tilbuddet til mulige deltagere.  Endvidere minimeres risikoen for overlapning af datoer ved annoncering i god tid. Det sker desværre ofte at folk misser et arrangement fordi de ikke kendte til dets eksistens.

3. Reklamer for erhverv. Der er nu mulighed for at alle erhvervsdrivende i området kan få et hjemmeside-banner på forsiden.
Pris 250,- pr. år. Er du interesseret i dette så kontakt Tommy på e-mail; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
En hjemmeside for området hvor der vises stor aktivitet og mange tilbud er et attraktivt visitkort for byen overfor potentielle tilflyttere til vores område og samtidig et meget nyttigt værktøj for områdets borgere. Det er naturligvis altid helt gratis at bruge hjemmesiden; www.ulbjerg-landsby.dk
Hvis du har lyst til at støtte vores arbejde, så bliv medlem af Ulbjerg-egnens Lokalråd og støt derved dit lokalområde. Du kan frit indbetale på:
Reg. nr. 9261,  - Konto nr. 3050511382  i ​Vestjysk Bank.

Ulbjerg Lokalråd – Bestyrelsen

Spørgsmål kan rettes til; Tommy Jensen på e-mail; Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – eller Formand, Jesper Steenfeldt Laursen tlf.  21642695