Vi skal lave mad af naturens råvarer og starter med at indsamle ingredienserne til menuen – rejer fra fjorden og vilde planter fra stranden og bakkerne omkring Tanghuset. Vi deler os ind i små grupper, og der vil være en kyndig person med i hver gruppe.
 
Under vejledning af kok Troels Dyhr Pedersen fra Hjarbæk Kro tilbereder vi en 3-retters menu, som vi efterfølgende spiser. Drikkevarer (øl, vand, vin) kan købes.
 
Hvornår:
Lørdag d. 8. juni 2019, kl. 10-14
Pris:
150 kr. pr. person (maks. antal deltagere 25)
 
Medbring:
Tøj efter vejret og fornuftigt fodtøj. Maden tilberedes udendørs over bål og i vores udekøkken. Spisningen foregår ligeledes udendørs. I tilfælde af dårligt vejr kan vi være i Tanghuset. Vi har sankekurve, alt nødvendigt køkkenudstyr og alt, hvad der ellers skal bruges til madlavningen. Vi har rejenet og strandsko til rejefiskeriet, men ønsker man ikke at få våde ben, kan man med fordel medbringe waders.
 
Mødested:
Haven i Sundstrup. Vi følges over til Tanghuset, som vil være udgangspunkt for arrangementet (det er ikke muligt at parkere ved selve Tanghuset).
 
1
0
1
s2smodern
Gå til toppen