Fredag aften var der fællesspisning og modeshow i Ulbjerg Kulturog Fritidscenter. En modeopvisning er et tiltag, som længe har været ønsket i Ulbjerg. For år tilbage blev der holdt modeopvisning i Ulbjerg Forsamlingshus, men i dag hvor UKFC er bygget, er der perfekte rammer skabt til et sådant arrangement.
Det blev en rigtig hyggelig aften, hvor der deltog 172 personer i alle aldre.

Aftenen startede med spisning, hvor den dejlige mad blev leveret af ”Den rullende kok” i Tostrup. Derefter var der underholdning af de tilstedeværende børn fra Ulbjerg skole med to sange fra Ulbjerg-musicalen, mens 4. klasserne sang og spillede til en fodboldsang. Alt dette under kyndig ledelse af musiklærer Ricky Lyng.
Stinne Marcussen fra Viborg Bibliotek kom og fortalte lidt om det nye selvbetjeningsbibliotek, som er installeret i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Et forsøgsprojekt som Ulbjerg er blevet udvalgt til.

 

Modeshow 2009

 


Selve modeshowet blev en stor succes. Konferencier Leif Sørensen styrede på fornem vis slagets gang. Tøjet fra de fire butikker, som med stor velvilje var gået med til arrangementet, var godt valgt, og blev vel modtaget af publikum. De modige og dygtige lokale modeller præsenterede tøjet i fin stil. Der blev vist tøj fra Din Butik, Aalestrup, Inge og Birthe samt 4 Kidz, begge Farsø og Mr. Pauli, Aars.
Arrangørerne udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften, så en gentagelse til næste år kan bestemt ikke udelukkes.

Se alle billederne fra modeshowet under galleri.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen