SUBs damer vandt tredje kamp i træk imod BT, som inden kampen også havde maksimumpoint.
Holdet var uheldigvis ramt af tre afbud, som alle plejer at spille i forsvaret, så der skulle rokeres rundt og nogle spilles ind på nye pladser.
SUB fik den bedst tænkelige start på kampen ved allerede efter to minutter at bringe sig foran 1-0 på mål af Mette Holst, som løb fra forsvaret og scorede. Det var så også det eneste gode, der blev lavet i 1. halvleg.
Ingen formåede at ramme hinanden på to meters afstand og alt foregik i samme tempo og uden gejst. BT fik da også scoret efter en halv time, hvor forsvaret ikke fik bolden ordentlig væk fra feltet.
SUBs frisparksekspert fik hurtig SUB i front igen ved at score på direkte frispark to minutter efter.
Efter pausen blev der debut til 15-årige Helene Thorsager.
Helene havde spillet de to forrige kampe på andetholdet og alene i sidste kamp scorede hun 7 ud af 10 mål, så hun skulle have chancen.
Hun skuffede ikke. Efter otte minutter af anden halvleg headede hun bolden i mål og SUB kom dermed foran 3-1.
En rigtig god start for den unge spiller, som dog ikke slappede af, fordi hun havde scoret. Hun kæmpede trods hendes lille størrelse flot og nåede at vise noget af hendes talent, som SUB håber at se mere til i årene frem. Kampens helt store stemmesluger blev dog Anna Svendsen, som i dagens anledning blev sat ned og spille markeringsspiller.
En opgave hun løste med stor fornuftighed.
Næste kamp er mod Sydhimmerland, hvor holdet gerne skal op i gear for at vinde.

1
0
1
s2smodern
Gå til toppen