JUBIII… nu bydes der til gymnastikopvisning igen i Ulbjerg!

Søndag d. 20. marts byder Ulbjerg Gymnastikforening indenfor til en fantastisk og forrygende gymnastikopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og det glæder formanden Christina Ambrosius rigtig meget, at der nu endelig igen kan bydes indenfor til gymnastik.
”Corona har de sidste 2 år vendt op og ned på vores hverdag, og dette har selvfølgelig også været mærkbart i Ulbjerg Gymnastikforening, hvor vi har været omstillingsparate og tænkt ’ud af boksen’ i en fart, i takt med at restriktionerne blev ændret. Nu, hvor alle restriktioner endelig er ophævet og Corona langt om længe er ved at slippe taget, glæder vi i Ulbjerg Gymnastikforening os naturligvis til at vise masser af gymnastik igen,” udtaler Christina Ambrosius.
På søndag skal 5 af gymnastikforeningens i alt 14 hold på gulvet, og alle store som små gymnaster glæder sig til at vise resultatet af vinterens mange anstrengelser.
 ”I den forgangne weekend har både foreningens ’Juniorhold – Rytme og Spring’ samt ’Børnespring 2’ været til DGI Midtjyllands Børnestævne i Bjerringbro, hvor de gjorde det rigtig flot,” udtaler formanden for Ulbjerg Gymnastikforening Christina Ambrosius og tilføjer: ”Gymnasterne på ’Børnespring 2’ fik sig en ekstra oplevelse i Bjerringbro i søndags, hvor DGI’s Verdenshold i gymnastik med kort varsel gæstede Bjerringbro og gav både børn og voksne en kæmpe gymnastikoplevelse med gymnastik af allerhøjeste karakter.” 
Når Ulbjerg Gymnastikforening slår dørene op til et brag af en gymnastikopvisning i de vante rammer i Ulbjerg, bliver det med masser af glade – og også lidt spændte børn og unge på gulvet, for det er jo efterhånden 3 år siden, at der sidst var gymnastikopvisning i Ulbjerg. Gymnasterne er fordelt på ’Forældre/Barn holdet’, ’Lopperne’, ’Børnespring 1’, ’Børnespring 2’ og ’Juniorholdet – Rytme og Spring’.  
”Der bliver helt bestemt noget at se frem til, når vores gymnaster indtager gulvet nu på søndag”, udtaler formanden og fortæller, at der også i år er inviteret hele 2 gæstehold. ”Vi har i år valgt at invitere 2 hold – et voksent damehold fra Viborg Gymnastik Forening ’VGF Rytmedamer’ og sidst, men ikke mindst får vi besøg af Viborg & Silkeborg Juniorhold fra DGI Midtjylland, hvor 3 af foreningens egne gymnaster også går på, og vi er sikre på, at de vil give en forrygende opvisning, som vil sætte et flot punktum på dagen”.
Ulbjerg Gymnastikforening håber rigtig mange vil lægge vejen forbi Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter søndag d. 20. marts og være med til at afslutte sæsonen på allerbedste vis! Som sædvanligt afsluttes denne festlige dag med Ulbjergs længste kagebord.