FANTASTISK GYMNASTIKOPVISNING I ULBJERG I SOLSKIN...

Ulbjerg Gymnastikforening kunne søndag d. 20. marts fejre en flot afslutning på denne sæson med en fantastisk gymnastikopvisning, som var tiltrængt efter en ufrivillig pause på 2 år. På en solbeskinnet søndag eftermiddag havde mange børn og voksne valgt at se på masser af skøn gymnastik og man må sige, at de fremmødte virkelig fik noget at se på!
Hele 6 af Ulbjerg Gymnastikforenings egne hold var på gulvet – og desuden havde foreningen inviteret hele 2 gæstehold, nemlig VGF Rytmedamer samt Viborg & Silkeborg Juniorhold fra DGI Midtjylland.
Opvisningen begyndte selvfølgelig med fælles indmarch med Dannebrog i spidsen, og med alle holdene på gulvet, bød formanden for Ulbjerg Gymnastikforening Christina Ambrosius de mange tilskuere velkommen.
På halgulvet i Ulbjerg fik tilskuerne først fornøjelsen af de alleryngste medlemmer af gymnastikforeningen, da ’Forældre/Barn-holdet’ rullende indtog gulvet med skøn grøntsags-gymnastik og redskabsbane, og herefter var det ’Loppeholdets’ tur til at vise deres kunnen med klude, spring på redskabsbanen og masser af hop og spræl! De skønne trolde fra tegnefilmen Trolls alias ’Børnespring 1’ kom også forbi og indtog gulvet med strutskørter, fest og farver, mens de lavede seje serier og masser af spring både forlæns og baglæns i form af saltoer og flik-flak. Gymnasterne på både ’Børnespring 2’ og ’Juniorholdet’ viste også flotte rytmeserier og lavede mange flotte spring såsom overslag, vejrmøller, araber flik-flak og saltoer i trampolinen med og uden skruer. 
Første gæstehold ’VGF Rytmedamer’ kom fra Viborg Gymnastik Forening og indtog gulvet i denim-tøj med 4 rytmeserier, lange kosteskafte og godt humør.
Sidste hold på gulvet var Viborg & Silkeborg Juniorhold fra DGI Midtjylland, hvor 3 af gymnastikforeningens egne gymnaster også går på, og de satte et forrygende flot og festligt punktum på dagen med flotte serier og seje spring – både i trampolinen og på air-tracken med flik-flak i lange baner! 
Efter opvisningen kunne gymnastikforeningen præsentere Ulbjergs største og længste kagebord, da halgulvet blev indtaget af tilskuerne med deres medbragte kaffekurve. ”Dette er en skøn måde at slutte en flot opvisningsdag af på – og både gymnaster og tilskuerne ser frem til denne afslutning, hvor man lige får snakket lidt sammen, inden man går hvert til sit,” fortæller formanden.
For Ulbjerg Gymnastikforenings vedkommende er sæsonen ikke slut endnu, da foreningen starter 3 sommerhold op i uge 13 – nemlig ’Zumba’, ’Floorball for børn’ samt ’Outdoor – Puls & Power’, der er et nyt tiltag i foreningen. Sidst, men ikke mindst så satser Ulbjerg Gymnastikforening på igen i år at arrangere MudderKidz lørdag d. 11. juni, hvor der er garanti for at alle børn bliver mudret godt og grundigt til. ”Så der er flere ting at glæde sig til her i løbet af foråret og sommeren, og så ser vi ellers frem til september, hvor en ny gymnastiksæson starter op igen”, slutter en glad formand.