Ikke engang tre måneder skulle der gå, før hun brød sit valgløfte

Ikke engang tre måneder skulle der gå, før Katrine Fusager Rohde brød sit valgløfte: ”Vi skal sikre en folkeskole for alle. En fri folkeskole, hvor mere bestemmes lokalt”. Hun må have glemt at tilføje, at dette løfte ikke gælder for børn der bor i små landsbysamfund.
Blev virkelig ærgerlig, harm og vred over at læse i Vesthimmerlands avis, at Ulbjerg Skole står ”for skud” til lukning.

Arkiv foto

At hun så udtaler, at hun ikke vil sende sine egne to børn på sådan en skole, vidner bare om, at hun ikke har været på/oplevet Ulbjerg skole. Men kunne hun så tænke sig, at sende sine egne to børn på en bus hver dag og forlænge deres skoledag med 1-2 timer?
Ligeledes kunne man læse, at dialogmødet den 31. marts er aflyst. Hvor er det så, at vi kan komme med vores indsigelser og argumenter? Men det er måske lige netop derfor, at mødet er aflyst?
Ulrik Wilbek skriver den 12. november 2021 på sin facebookside, at man skal ændre i skolestrukturen og tildelingsmodellen. Citat: ”Det indebærer IKKE skolelukninger i landsbysamfundene”. Så nu håber jeg, at han står ved sit valgløfte.
På de fine plakater/bannere fra bl.a. dialogmøderne står sloganet: ”Børn og unge skal have lys i øjnene og mestre eget liv”. Så håber jeg, at Katrine Fusager Rohde kan se sig selv i øjnene, når hun slukker lysene i 63 par børneøjne i Ulbjerg.
Peter Sørensen, Grøndalsvej 6a, Ulbjerg