Hvis Viborg Kommune lukker vores skole, er det slut med 'Ulbjerg-modellen

Når vi nævner, at vi bor i Ulbjerg, falder der tit denne bemærkning: "Ja, - I ka' jo det hele derude!" Jo tak, men det kræver en hel del mere support fra Ulrik Wilbek og Co., hvis det skal fortsætte.
Det vigtigste vi fandt ud af, da vi måtte ind i Viborg Kommune, var, at hvis vi fremover skulle have lavet noget, måtte vi gøre det selv.
Som tænkt, så gjort. Kultur- og fritidscenter - alternativt fyret varmeværk - padelbane - aktivt foreningsliv - friluftsbad ved skolen - nyt tidssvarende klubhusbyggeri. Blot for at nævne de mest i øjenfaldene ting.
Vi vil gerne invitere hele byrådet herud og se den flotte Ulbjerg- film DET NYE KLUBHUS. (Vi betaler busbilletten).
I filmen spytter alle i næverne og tager fat, så der også bliver råd til af drive byens vigtigste omdrejningspunkt, Ulbjerg Skole, videre.
Husk, hvis Viborg kommune lukker vores skole, render der logistik- og kørselsudgifter på, og børn og forældre mister kostbar kvalitetstid. Måske bliver ungerne endda for overvægtige af busturene, "når man ændrer børnenes livsstil." citat: Katrine Fusager Rhode.
Børnene kunne jo så i stedet benytte byens fritidscenter til gymnastik eller fitness og holde sig i form.
Til sidst en bøn til jer, der bestemmer: Det er ikke alt der kan købes for ussel mammon! Lad os få lov at bevare og udbygge "Ulbjerg-modellen", hvor miljø og økonomi godt kan gå hånd i hånd. 
Af Benny Henriksen