Glade børn og højt humør til Tumle-sjov i Ulbjerg…

Der var masser af glade børn med store smil og røde kinder, da Ulbjerg Gymnastikforening i søndags lavede endnu en omgang Tumle-sjov for de mindste børn i alderen 0-5 år.
”Den første søndag i hver måned tømmer vi i gymnastikforeningen hele redskabsrummet og så opstiller vi ellers en spændende Tarzan-bane med alle gymnastikredskaberne, der fylder hele gulvet i hallen til stor glæde og fornøjelse for alle de børn, der kommer og er med – og i søndags valgte intet mindre en 28 skønne børn at kigge forbi,” fortæller en af de 3 glade instruktører Anna Jacobsen og fortsætter: ”Det er bare så skønt at se så mange børn fra Ulbjerg by – men der kommer også børn fra de omkringliggende nabobyer og der er såmænd også nogle, der har taget turen herop fra Viborg af – det er dejligt, for her er alle velkomne!”
Foruden den spændende Tarzan-bane, der både byder på trampolinspring, gyngeture, rutsjeture og kilderen i maverne, når der skal balanceres eller hoppes ned fra høje redskaber, så er der også et sanseområde, hvor flere af børnenes sanser kan blive stimuleret. Her kan børnene bl.a. ligge på en blød skummadras, mens mor, far eller bedsteforældrene nusser dem med alverdens beroligende små redskaber eller blot hygger sig med hinanden.
”Det er fantastisk at se de mange glade børn, der hygger sig med deres forældre eller bedsteforældre i den time, som Tumle-sjov varer. Vi har som instruktører blot sat en redskabsbane op, og så er der ellers bare ’frit spil’ for børn og forældre til at boltre sig i. Nogle gange finder vi på en kort fælles aktivitet midt i det hele, det kan være at vi finder faldskærmen frem og leger med den, og så slutter vi også altid af samlet for at sige farvel og tak for i dag!” fortæller Kristina Bergen Larsen, der sammen med Anna Jacobsen og Heidi Højgaard Lyngvig er instruktørerne bag Tumle-sjov.