Ulbjerg melder klar til Kringlefest i uge 24

I løbet af det næste stykke tid skulle Kringleavisen gerne ankomme i Ulbjerg og omegns postkasser. Utallige timers forberedelse ender endelig ud i Ulbjergs byfest i uge 24. Med to års uforberedt pause melder arbejdsgruppen endelig klar til en uge med masser af aktiviteter og sjove indslag.
Kringlefesten i Ulbjerg er et trækplaster for hele byen, og rummer traditionen tro aktiviteter for både ung som gammel. Ugen byder på både Bankospil, Tombolavogn, Revy, LAN-Party, Kirkekoncert, Gadefodboldturnering, Fællesspisning, Kringleskydning, Hesteskokast, Minigolf, Optog, kåring af Kringlevrideren 2022 og meget meget mere.

I 2020 fik Kringlefesten bevilget et tilskud til afholdelse af alternative byfester, fra en pulje ved Viborg Kommune. Desværre blev tilskuddet aldrig brugt, da Corona-situationen hele tiden var for usikker. I år kan tilskuddet endelig benyttes, så der er booket underholdning til den helt store guldmedalje; der er DJ til voksenfest fredag aften, tryllekunstner og Linedance opvisning lørdag eftermiddag, og musikalsk underholdning ved Kjær og Mikkelsen lørdag aften.