Uge 24 og byfest i Ulbjerg

Så er vi endelig klar til en dejlig uge med masser af aktiviteter for børn og voksne!
Følg endelig med på vores facebookside, hvor vi jævnligt lægger billeder op fra ugens løb! ????https://www.facebook.com/UlbjergKringlefest

Tirsdag d. 14/06
Traditionen tro afholdes der Kringlebankospil tirsdag kl. 19.00 i Ulbjerg Forsamlingshus. 
Der er mange fine gevinster for ca. 15.000 - 20.000 kr. i alt. Det er et tilløbsstykke, og ligesom de tidligere år har ALLE lige store chancer for at vinde. Kringlespillet er for alle - både store og små, unge og gamle. Kom og vær med, måske er det dig, der får i pose og sæk. Gevinsterne er indsamlet hos sponsorer i Ulbjerg og omegn. 
Tak til alle sponsorer for deres venlighed og imødekommenhed, når vi kommer på vores årlige visit. Kom i god tid.
Salg af lodder til am. lotteri starter fra kl. 17:30

Onsdag d. 15/06
Igen i år opføres Kringle-revy til byfesten kl. 19.00 i Ulbjerg Kultur og Fritidscenter
Anders Norup er instruktør og Bodil Højer, Lone Skytte og Kirsten Johansen har stået for teksterne.
Revyholdet består af: Allan Christensen, Anders Norup, Birthe Lassen, Christina Ambrosius, Dorte Stefansen, Kirsten Johansen, Lars Norup og Lone Skytte. 
Bodil Højer sørger for musikken. 

Der er lagt op til 2 rigtig hyggelige aftener med sjove indslag, historier, sang og gymnastik fra Ulbjerg og Omegn. Der foruden kommer der fornemt besøg af både Hendes Majestæt Dronning Margrethe og tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen, så der er noget at glæde sig til. Kom og se om det i år er dig eller naboen, det går ud over! 
Gå ikke glip af dette super tilbud på underholdning!
Revyen opføres to gange. Første gang onsdag d. 15/6 kl. 19:00 med adgang for alle. Dørene åbnes kl. 18:00. Pris: Kr. 50,- for voksne og kr. 25,- for børn i alderen 4 - 14 år.
Anden gang vises revyen som en del af Voksenfesten fredag aften. Her er revyprisen med i entréen til spisning og fest.

Torsdag d. 16/06
Kirkekoncert i Ulbjerg kirke kl. 19.00
Du vil opleve fin korsang i flere forskellige stilarter, når Vocalia giver sommerkoncert i Ulbjerg Kirke torsdag d. 16. juni 2022 kl. 19.00.
Vocalia hører hjemme i Viborg består af dygtige sangglade kvinder, der synger både a cappella og med klaver og har et stort repertoire i forskellige stilarter.
Koret ledes af dirigent Uffe Munkgaard, som har en meget lang musikalsk baggrund som professionel musiker i bl.a. Det Jyske Ensemble, senest med en uddannelse som korleder fra Kirkemusikskolen i Vestervig.
Kom og vær med og hør, hvad Vocalia kan byde på. Efter årets kirkekoncert er der fællessang, kaffe og kage i forsamlingshuset.Entréen er gratis.
Menighedsrådet - ønsker alle en god Kringlefest!

Kringleskydning kl. 17.00-21.00
Kom og deltag i skydning i Skyttehuset
Der skydes serier á 10 skud, og du må skyde så mange gange du har lyst.
Børn: 20 kr. pr. skydning
Voksne: 30 kr. pr. skydning
Der er klasser for uøvede og øvede.
Hvis du afleverer din skive efter endt skydning, deltager du i kampen om medaljer, som består af guld, sølv og bronze i alle klasser. Medaljer uddeles efter optoget lørdag.

Gadefodboldturnering med udklædning kl. 17.00-20.00
Så skal der igen være kringlefest!
Som en positiv start, efter lang tids venten og en god begyndelse på en ny og dejlig sommer er der gadefodboldturnering på stadion torsdag fra kl. 17:00-20:00.
Hovedformålet er at have det sjovt og få en god gang motion.
Banerne er tilpas små, så alle har mulighed for at være med. Der skal være 5 på hvert hold, 2 børn plus 3 voksne ( herre/dame ). Der spilles med en udskifter - og med sko!
Betingelse for deltagelse er, at man kommer udklædt.
Så bliver der fest og farver på banen. Der er præmie til den bedste holdudklædning og til den spiller, der er flottest klædt ud, og vinderholdet i turneringen. Der spilles efter tillempede fodboldregler, hvor man naturligvis tager hensyn til hinanden. Denne aktivitet giver en naturlig tørst og god appetit. Her er der godt dækket ind med muligheder for at købe øl, vand, kaffe og pølser m.m. i klubhusene og i Madvognen og Grill. 
Alle veje opfordres til at gå sammen med naboer, genboer og lave vinderholdet til en hyggelig eftermiddag og aften.
Vel mødt til kampen!

Tilmelding til Niels Højer på 86697172, senest onsdag aften