12 udgave af Fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg

Endelig kunne der afholdes fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg igen. På grund af Corona har det ikke været afholdt siden 2019. 182 deltagere var mødt op til modeopvisningen denne gang - heraf 158 til fællesspisningen inden. Det er 12. gang arrangementet løber af stablen i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og de arrangerende foreninger er glade for det vellykkede arrangement.
Aftenen startede med dejlig mad, som igen i år blev leveret af Dortes Diner Transportable i Hersom. Som sidste år havde Kelds Pølser og Udlejning sponseret en del af servicen til denne aften.

Børn der viser tøj fra House Of Teens, Viborg

Før modeopvisningen underholdt den lokale duo ”De Andre”. De fik virkelig folk i godt humør med deres gode musik og sang.
Modeopvisningen begyndte kl. 20.00. 8 butikker fremviste deres flotte tøj, smykker, tasker og briller til hele familien. For første gang var butikkerne LivingOrang, Neye, og Hoo & Huuse Optik fra Vi-borg med. Der var fundet 25 lokale modeller, som fremviste det hele på meget professionel vis. Det har altid været nye modeller. I år fik vi dog et par afbud med kort varsel, så 2 modeller fra tidligere, måtte træde til. Men til de 12 arrangementer vi har arrangeret indtil nu, er der brugt 289 forskellige lokale modeller. Der er da super flot!
Modellerne fik sat flotte frisurer af Line, Amalie og Mette fra Line M Frisør i Møldrup, og lokale Johnna Strømgaard Sørensen fik lagt rigtig fint make-up.
I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de delta-gende butikker, Royal Unibrew v/Michael Nonbo og Købmand Skov – de sidste to fra Ulbjerg.4 butikker solgte efterfølgende noget af det fremviste tøj, smykker, tasker og briller efter modeop-visningen. Dejligt med disse boder, så folk havde mulighed for at gøre en god handel.

Damer der viser tøj fra Hos Maggie, Viborg

Bagefter var der kaffe og kage. Mange frivillige havde bagt kager, så der var et stort flot udvalg ved kaffebordet. I den forbindelse vil vi gerne rette en stor tak til alle de frivillige, som har ydet en stor indsats for, at et så stort arrangement kunne løbe af stablen.
Aftenen sluttede af med hyggeligt samvær.
Arrangørerne, som er Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg, er glade for den store opbakning, og udtrykker stor tilfredshed med den vellykkede aften. Ligesom de andre år er der kommet mange positive tilbagemeldinger, så det er jo dejligt.