KONCERT MED ”KEEN ON QUEEN” I ULBJERG

Efter den store koncertsucces med Creedence Tribute i februar 2023, forsøger Musikforeningen Klinten igen at arrangere en koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter fredag den 2. februar 2024. Denne gang bliver det med kopibandet ”Keen On Queen”.

På bare to år, har ”Keen On Queen” taget de danske spillesteder med storm, og publikum må gang på gang overgive sig til et show i absolut topklasse. Når ”Keen On Queen” træder på scenen, gør de det med overbevisning, charme og med en dybfølt respekt for det originale materiale. Med sin store musikalske erfaring, og med optrædener på nogle af de største danske festivaler i bagagen, leverer forsanger Morten Hvid en stilsikker og overlegen Freddie Mercury med masser af saft og kraft i stemmen - tilsat et kækt glimt i øjet og stramme lædertights.

Til ”Keen On Queen” har Morten håndplukket fire erfarne musikere fra den danske musikscene, som hver især har spillet nogle af de største danske kopiorkestre, og bl.a. delt scene med internationale navne som Metallica, Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D.

Der er lagt op til en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige, med hit på hit fra ét af de største og legendariske rockbands nogensinde, fortolket af ét af Danmarks bedste coverbands.

Mangler man en julegave, så må en billet til denne koncert, da være alletiders ide. Billetter kan købes på musikforeningens hjemmeside www.musikklinten.dk eller ved Min Købmand i Ulbjerg.

Efter koncerten er der mulighed for hyggeligt samvær. Der kan købes pølser/hotdogs fra Lions Møldrup og selvfølgelig diverse drikkevarer i hallen.

Musikforeningen Klinten håber på en super koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og at rigtig mange har lyst til at deltage i arrangementet.

Ønskes bordbestilling så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Bestillingen er først i orden, når der modtages mail retur med accept.  

Vi starter billetsalget 29/11-2023

Prisen er 275 kr. og 300 kr. pr. billet ved indgangen

Køb din billet - klik her