Flot resultat for årets Kringlefest 2023

I forbindelse med det afsluttende regnskabsmøde for Kringlefesten 2023 blev det afsløret at årets overskud blev på hele 39.283 kr. Overskuddet fordeles mellem de tre foreninger Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Idrætsforening og KFUM Spejderne i Ulbjerg, som kan søge del i overskuddet. Udover disse foreninger har de resterende foreninger i Ulbjerg også taget deres tørn og hjulpet til i uge 24; Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Skytteforening, Ulbjerg Friluftsbad, Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Kultur- og fritidscenter, Ulbjerg Seniorer, de tidligere Kringlevridere samt Forsamlingshuset. Herudover stod Menighedsrådet for at arrangere Kirkekoncert. Der skal lyde en kæmpe tak for den store hjælp i ugens løb til alle de frivillige.

På mødet blev desuden valgt nye medlemmer til byfestgruppen. Formand Karsten Jørgensen fra KFUM spejderne ønskede og fik genvalg. Niels Højer fra UKFC ønskede ikke genvalg, og UKFC udtræder af arbejdsgruppen. Jane Flensborg fra Ulbjerg Gymnastikforening ønskede ikke genvalg. Ny i arbejdsgruppen for Gymnastikforeningen bliver i stedet Nanna Møllenberg. Ben Wingard fra Kringlevriderne, Henrik Jensen fra Forsamlingshuset og Maria Frandsen fra Ulbjerg Idrætsforening var ikke på valg. Kasserer Annette Mindegaard blev også genvalgt.

Efter regnskabsmødet afholdtes evalueringsmøde med masser af gode idéer til næste års byfest. Herunder er listet alle indkomne idéer, ris og ros, til mødet og på papir efter byfesten, efter ønske fremsat på mødet. 

Bemærk: gentagne ønsker og punkter indskrives ikke flere gange.

1.       Aquagym 

2.       Kan man få tilbud på padelbanen? 

3.       Bieryoga 

4.       Familieaften fredag så børnefamilierne kan få passet deres børn lørdag. Så kan alle forældrene være med efter børnene har været til optog. 

5.       Telt: Måske man skal undersøge mulighederne for at afholde byfesten i telt igen. Evt. undersøge mulighederne for at leje, låne, eje. a. Jeg vil gerne man tage snakken omkring at få teltet tilbage på stadion. Jeg ved godt det er dyrt at leje et telt, men vi kan forhøre os i Borup, hvordan har de fået deres telt finansieret? I dag ejer de det selv. Jeg ved ikke hvad et telt koster, men hvis prisen eks. var 100.000 kr. kunne man så finde 5-8 sponsorer (det kan være erhvervsdrivende eller privat personer) der vil betale, og så kan man afdrage til dem i de næste 5 år. Dvs. der er en leje der bliver betalt, ligesom vi i dag betaler hallen og forsamlingshuset. Og til sidst ejer byfesten det. 

6.       Poolparty 

7.       Ny forside på bladet 

8.       Stormester – verdensklasse Jakob og Maria 

9.       Ding-Dong-Aften igen 

10.   Koncert med Trine Therkelsen – hun kan fylde hallen/teltet. Der var 400 til koncert i Testrup 

11.   Havetraktor forhindringsbane/agility

12.   Førsteholdet bør have en hjemmekamp 

13.   Fald-i-vandet-maskinen (husk skolelederen) 

14.   Flødebollemaskine 

15.   Når der skal deles overskud ud fra Kringlefesten, kunne man så overveje at tænke på seniorerne. 

16.   Tekst på revyen (I år var det Best of Revy, som var en video) 

17.   Vi skal have samlet vores uge på ”en plads” 

18.   Vi skal også have et par fodboldkampe på stadion i løbet af ugen. 

19.   Vi skal kigge lidt på hvad har de andre steder, som kunne være nye tiltag til ugen. 

20.   Tirsdag: BANKO SPIL, det er vigtig der bliver sat en højtaler op nede i modsat ende også, eller i hvert fald 2 stk. Det var meget svært at hører Jens i modsat ende. Bankospillet kan godt starte kl. 18.30, da det er færdig alt for sent. Hvis vi har stort telt, skal det måske være der…, kan ikke huske hvordan det var i gl. dage.

21.   Onsdag kunne der være en oldboys kamp, og kirkekoncert, med kaffe i teltet bagefter. 

22.   Torsdag: Måske noget nyt, eller fodboldturneringen og skydning i skyttehuset 

23.   Kroketturnering fredag. Kroketholdet i Ulbjerg vil gerne stå for at arrangere det og stille an. Byfestgruppen skal blot finde ud af hvad det skal hedde og hvad man evt. kan vinde. Man kan evt. afholde det fredag kl. 12-17. Evt. kan det hedde ”Kringlemesterskaberne” og man kan dyste om en gylden kroketkølle, ligesom veteranerne vinder en gylden ”spade” til høker cup. 

24.   Program for dagen hænge på pladsen lørdag 

25.   Gamle lege a.       Gå på stylter b.       Kaste med støvler c.       Fodboldturnering 

26.   March 

27.   Bilorientering 

28.   Fem-kamp 

29.   Overvej optog kl. 12.00 

30.   Der mangler virkelig noget aktivitet for børn der går på mellemtrinet på skolen. Altså børn fra alderen 10/11 år og op til 13/14 år. Hvis ikke det var fordi mine børn havde friluftsbadet og opholde sig i hele lørdag, så havde de ikke haft noget at lave. Lykkehjulet passer ikke til deres alder og tombola bliver kedeligt i længden. 

31.   De aktiviteter der er fra kl 10-11, ligger på et uheldigt tidspunkt. Mange af børnene deltager i optoget og har derfor ikke mulighed for at være med i disse aktiviteter. Kunne man tænke det anderledes? 

32.   Kan man flytte “voksen-festen” fra fredag til lørdag. Både fordi mange var “brugte” lørdag i år, og der var ikke mange tilbage lørdag aften. Hvis man skal have passet børn fredag aften, er det noget “bøvl” at skal have dem hentet hjem til lørdag inden fælles morgenmad og optog. 

33.   Fredag dag/aften skal være i familiernes tegn. Det er så upraktisk for familier med små børn, at skulle feste fredag, for så at få børnene hentet hjem til kaffe og optog lørdag. Samtidig med de skal hænge sammen hele dagen, for så at have dem med til fællesspisning lørdag aften. Der kan være familie aktiviteter, en fodboldkamp eller andet. (Lad os spørge nogle småbørns familier) 

34.   Optoget lørdag skal flyttes til ca. kl. 13.00-14.00, det er så forkert, at det allerede er der kl. 11.00, folk kan knap nå og drikke deres kaffe og spise deres rundstykke, så skal de afsted til optog. 

35.   Kringlekroen skal være røgfri fremover, da der er for få der bruger den. (Der er mange der faktisk gerne vil bruge den, men gider ikke, da de kommer til at lugte af røg) Alternativt kunne Kringlekroen flyttes i klubhuset (Byfesten får lov og eje klubhuset i den uge!?) 

36.   Det store telt skal placeres på arealet foran skytteforeningen, og der kan kringlekroen også være. 

37.   Jeg ved, at I Hersom-Bjerregrav har de en uge med masser af aktiviteter og mega mange ”kunder” i butikken. Jeg har talt med Henrik Flensborg Hansen, og han vil gerne fortælle os, hvad de gør, hvis vi kan bruge noget af det. 

38.   Kan man lave en stillingsbetegnelse for hvad det vil sige, at være en del af arbejdsgruppen/byfestgruppen? Så er det nemmere at forklare hvad arbejdet består i, når man skal hverve nye medlemmer.

 
39.   Det kunne være rart at have en officiel og fælles opstart ved opstilling og nedtagning de to søndage.

 
40.   ungdomsfest: Hvis der kommer flere unge skal vi vide hvad der skal gøres af poserne de har deres drikkevarer i. Evt. lave noget hylde i 3 lag. 

41.   Kan man afholde et mindre fodboldstævne for 8-10 år kl. 10-12. Alle mod alle. Forældrene kan være dommere. 

42.   Skumkanon til børnene 

43.   Fællesspisning – evt. en form for streetfood med diverse nationale måltider: romansk, ukrainsk osv. a. Man skal finde nogle ansvarlige, som tør stå for mad til 50-200 mennesker. (Arbejdsgruppen fik denne aften en liste med navne, men har man idéer til personer, må man gerne høre fra sig) 

44.   Temafest 

45.   Udendørs stemning med musik 

46.   Man kan søge inspiration fra byfester i lokalområdet – kig på deres program: Bjerregrav, Gedsted, Låstrup, Møldrup, Aalestrup. 

47.   Ønske om, at ris/ros som er modtaget umiddelbart efter byfesten læses op på dette møde i fremtiden inden de fremmødte kommer med ris/ros, idéer osv.  

Ønsker ang. Mad/Drikke 

1.       Ribbensstegssandwich 

2.       Fællesspisning med f.eks. biksemad eller pasta og Kødsovs. Ca. pris 30 kr. 

3.       Mulighed for at købe grillmad/pakke til at grille selv 

4.       Voksenfesten: Der manglede en slags drinks kort eller klippekort. Altså så man kan købe 4 drinks på tilbud, men få dem udleveret når der er brug for dem, for 4 drinks står og bliver varme hvis man får dem alle på én gang. 

5.       Klippekort til drinks 

6.       Mulighed for at købe Gin og Tonic 

7.       God Rosé – IKKE den billige og søde. 

8.       Drinkskort 

9.       Ølkort 

10.   Drinkskort på bordene 

11.   Maden til voksenfesten var simpelthen så lækkert, det smagte rigtig godt. Kunne man måske i prisen medregne natmaden? Man blev en smule overrasket over at man skulle ud og give 30 kr for en fransk hotdog som natmad. 

12.   Maden til den store fest aften: Det er helt fint det er grillet svinekam og fløde kartofler, og salat. Jeg syntes Svinekam og fløde kartoflerne er helt fint. Men SALATEN det kan altså gøres MEGET bedre, også stadig så det ikke koster alverdens at lave maden. Der kan laves meget lækkert SALAT til billig penge. 

13.   De unge mennesker der var til en genial tænkt posefest, kunne de med fordel have mulighed for at købe en toast i løbet af aftenen?