Informationsbrev Ulbjerg Kraftvarmeværk - Oktober 2022

Mange af jer forbrugere, tænker nok en del over om varmeprisen i Ulbjerg tager en himmelflugt, som den har gjort det i mange andre byer. Det gør den ikke for nuværende! Vi er i den heldige situation, at vi hovedsageligt fyrer med halm, og at vi har en kontrakt med vores leverandør som er med til at holde prisen i skak, selvom prisen i markedet er stigende.

Undlad at spare på varmen, så er chancen for at vi kan holde prisen i 2023 stor!
Tendensen er at alle sparer på energien, og det er også en rigtig god idé. Dog er vores budget lavet efter et varmesalg til jer forbrugere på et normalt niveau. Begynder I nu alle sammen at bruge væsentlig mindre varme, bliver vores indtægt mindre, og vi bliver nødtaget til at lade varmeprisen stige for at kunne få budgettet til at hænge sammen. Opfordringen skal derfor lyde, hold niveauet, så kan vi sandsynligvis gøre det samme!

Jubilæumstilbud på tilslutning af nye forbrugere udløber pr. 31/12-2022
Vi har i forbindelse med vores 30-års jubilæum, kørt med tilbud på tilslutning af nye forbrugere. Det har mange heldigvis benyttet sig af. Dette tilbud udløber pr. 31/12-2022. De som når at rette henvendelse om ønsket tilslutning, og har fået tilsagn inden denne dato, bliver opkrævet tilbudsprisen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen - Ulbjerg Kraftvarme