Kære Forbrugere, vi skylder at give en lille opdatering nu hvor vi har afsluttet varmeåret 2022. Prisstigning undgår vi desværre ikke, og det er der flere årsager til. Den væsentligste er, at salget af varme har svigtet. Der er faktisk i Ulbjerg blevet forbrugt 16% mindre varme end i 2021. Landsgennemsnittet er i denne periode 14% under sidste år.

Vi har været nødt til at investeret i nyt IT system. Det skyldes at det gamle ikke længere kunne opdateres, og at vi derfor ikke var beskyttet mod hacker angreb o.l.. Vi har her valgt at overgå til en løsning på abonnement. Det er nu vores leverandør der ejer udstyret. Vi er dermed garanteret at denne udgift ikke kommer igen. Bliver noget forældet eller går i stykker, er udgifterne deres.

Stigningen er dog til at overse. For et gennemsnits hus (130m2) ligger stigningen på 79,- pr måned. Det er da ikke så galt, eller....?

Vi har med udgangen af 2022 lukket ned for vores Jubilæums tilbud på billig tilslutning. Der er flere der har gjort brug af tilbuddet. Det er vi rigtig glade for. Det samlede antal forbrugere er hermed kommet op på 185 husstande.

Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne slå et slag for den årlige generalforsamling, som bliver d. 27/3-23 kl. 19.00. Vi håber at se mange af Jer.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen – Ulbjerg Kraftvarme