Fredag aften havde ikke mindre end 250 mennesker købt billetter til koncert med Creedence Tribute i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter. Det blev en succesfuld koncertaften!
I Musikforeningen Klinten kan de slet ikke få armene ned. Det var både en fantastisk koncert, men der var bestemt også en kæmpe opbakning til arrangementet.
Creedence Tribute leverede varen, og som de også selv skriver på deres hjemmeside, så er de tro mod det originale band Creedence Clearwater Revival. De lavede ikke egne fortolkninger eller nye arrangementer. Folk var vilde med deres koncert.
De sidste numre foregik med stående publikum, som både klappede og sang med.
Efter koncerten var der mulighed for at købe pølser ved Lions Club Møldrup, som havde parkeret pølsevognen lige udenfor døren. Mange blev og hyggede sig ovenpå den vellykkede koncert.

Musikforeningen Klinten er utrolig glade for alle de frivillige, som har hjulpet til med klargøring og oprydning i forbindelse med arrangementet. Arrangørerne har efterfølgende fået rigtig mange positive tilbagemeldinger, og det giver bestemt lyst til at lave flere arrangementer. Kultur- og Fritidscentret har jo en dejlig størrelse til koncerter. Har man lyst til at være medlem af foreningen, kan man se mere på foreningens hjemmeside www.musikklinten.dk.