Modeopvisning blev igen et hit

I fredags var der for ottende gang modeopvisning og fællesspisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, og som sædvanligt blev aftenen et hit.

Ikke færre end 250 mødte op til aftenen - heraf deltog 230 i fællesspisningen.
Det er rekord-fremmøde til arrangementet, og de arrangerende foreninger er utrolig glade for det velbesøgte og vellykkede arrangement.
Efter den dejlige mad fra Dortes Diner Transportable i Hersom og inden selve modeopvisningen var der som aftenens overraskelse underholdning ved Emma Glerup fra Møldrup. Hun fortalte med humor - og til stor morskab for hele forsamlingen - om, hvordan det er at blive ældre.
Herefter begyndte modeopvisningen, hvor syv butikker med hjælp fra 33 lokale modeller fremviste deres flotte efterårstøj og smykker. Det skal lige bemærkes, at der til de otte arrangementer er brugt 188 forskellige, lokale modeller. Tøjet og modellerne blev på aftenen præsenteret af konferencier Leif Sørensen, som ledte slagets gang.
I pausen og efter modeopvisningen blev der udtrukket fine gevinster, som var sponseret af de deltagende butikker og Købmand Skov i Ulbjerg.
I kulturcenteret var der desuden opstillet tre boder, så både før og efter modeopvisningen var der muligheder for at købe børnetøj fra Mødrehjælpen i Viborg, smykker fra Guldsmed Norup i Viborg, og alt mulig håndarbejde og malerier fra de kreative Laila og Benny Henriksen fra Ulbjerg.
Efter modeopvisningen var der kaffe og kage, og de mange frivillige havde sørget for, at der var et stort flot udvalg af kager ved kaffebordet.Den meget vellykkede Aften sluttede af med hyggeligt samvær.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad