McGuinness og tre af De Gyldne Løver spillede op for 200 mennesker

Fredag bød på en musikalsk begivenhed i Ulbjerg, hvor McGuinness og tre af De Gyldne Løver spillede op for 200 mennesker i kultur- og fritidscenteret i byen. 
Det blandede band spillede både danske sange fra løverne og irske fortolkninger fra McGuinness. Medarrangør Kirsten Johansen fortæller, at det musikalske bidrag til festen var helt i top:- Vi har fået så mange tilkendegivelser om, at det var rigtig hyggeligt og en god aften fra gæsterne. Det var jo første gang, at vi var i hallen, men det tror jeg, at vi vil forsøge at gøre igen en anden gang, fortæller Kirsten Johansen.
Efter koncerten var der mad i form af platter, og ifølge Kirsten Johansen blev flere af de besøgende til samvær og snak i hallen efterfølgende.
Ulbjerg Idrætsforening og Musikforeningen Klinten stod bag denne koncert, Ifølge arrangørerne har man fået rigtig mange positive tilbagemeldinger efter arrangementet. Det er første gang, at Musikforeningen Klinten har arrangeret indendørs koncert i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, men formentlig ikke sidste gang, at det sker.