Leder til skolefællesskab fundet

Ivan Flarup Hansen er fundet som pædagogisk leder til Skolefællesskabet, Skals/Ulbjerg, med daglig tjeneste på Ulbjerg Skole, men også med tværgående ledelsesopgaver i skolefællesskabet.
 
Jagten på en ny pædagogisk leder til Skolefællesskabet Skals/Ulbjerg er indstillet. Således indtræder Ivan Flarup Hansen per 1. februar i stillingen, som indtil da har været besat af Jesper Poulsen. Han får sin daglige gang på Ulbjerg Skole, men får også opgaver på tværs af de to skoler.
Ivan Flarup Hansen er ikke ukendt i det nordlige oplands skolesystem, da han tidligere har været pædagogisk leder på Møldrup Skole, ligesom han desuden har været ansat i en lederstilling i Viborg Kommune. Han kommer fra en stilling som pædagogisk leder på Asferg Skole i Randers Kommune.-Medarbejdere og ledelse på vore skoler og institutioner ser frem til, at Ivan Flarup Hansen bliver en vigtig del af vores arbejdsfællesskab, hvilket vil ske pr. 1. februar 2018, fortæller leder for skolefællesskabet Skals/Ulbjerg Jess-Ole Jensen i en pressemeddelelse.
Den kommende leder er 56 år og bor i Øster Bjerregrav ved Randers.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad