Stadig bøvl med klubhuset i Ulbjerg

Endnu engang er klubhusprojektet i Ulbjerg sat tilbage. De sidste godkendelser mangler endnu, og det ærgrer formanden for idrætsforeningen.Det har vist sig at være sværere end først antaget, at få renoveret klubhuset i Ulbjerg. Projektet har været i nabohøring, som blev afsluttet i december, men så dukkede endnu et problem op, oplyser idrætsforeningens formand, Viggo Christensen.
- Det viser sig, at banerne ligger i en landzone, og derfor skal forslaget i landzonehøring. Det vidste vi ikke selv, og det kom tilsyneladende også bag på kommunen, forklarer formanden.
- Samtidig gik det op for kommunen, at klubhuset er delt mellem idrætsforeningen og skytteforeningen, og så bliver det betragtet som en nybygning. Det stiller måske yderligere krav til vores planer, for eksempel i forhold til isolering, siger Viggo Christensen, som er "lidt" træt af sagens forløb.
- Jeg kan ikke forstå, at en sag som denne kan køre fra efter sommerferien i 2017 og frem til nu, siger han.
Oprindeligt skulle arbejdet med renoveringen af klubhuset have været i fuld sving, men det har nu længere udsigter.Mangler også penge
I forhold til finansieringen af projektet mangler foreningen omkring 200.000 kroner. Senest har man søgt om 250.000 kroner ved Viborg Kommune, hvor man måtte nøjes med 50.000 kroner. Nu søger foreningen så LAG-midler, som er lokalt forankrede midler, foreninger kan søge. Ellers må man tænke anderledes, siger Viggo Christensen.
- Vi har fået lov til at rejse en bod til et kajakstævne i Virksund til sommer, hvor vi sælger alt mulig forskelligt, for eksempel øl og vand. Det håber vi på at tjene lidt penge ved. Ellers må vi tilrettelægge byggeriet efter de midler, vi har, siger Viggo Christensen.
Viggo Christensen ved endnu ikke, hvornår byggeriet kan starte.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad