Bliv møgbeskidt fra top til tå

Der er garanti for at blive beskidt, når børneløbet Mudderkidz finder sted i Ulbjerg.

Børneløbet Mudderkidz på Camping Ulbjerg afvikles lørdag 9. juni for femte år i træk, og arrangørerne fra Ulbjerg Gymnastikforening glæder sig til at afvikle børneløbet, der de seneste år har været en stor succes.- Dette års udgave af Mudderkidz byder på mange spændende og udfordrende forhindringer, der skal forceres på løberuten rundt i og omkring Camping Ulbjergs skønne grønne omgivelser, siger Flemming Nielsen fra Ulbjerg Gymnastikforening.Han er idémanden bag løberutens mange mudrede forhindringer og fortæller videre:- Der er selvfølgelig de velkendte favoritter, som børnene er vilde med - nemlig den store muddercontainer og bilerne, der skal forceres, men også i år er der overraskelser på programmet, lyder det.Ulbjerg Gymnastikforening giver garanti for, at alle de deltagende børn bliver møgbeskidte fra top til tå, og foreningen kunne ved sidste års Mudderkidz-løb konstatere, at man med godt 160 deltagende børn i alderen 6 til 14 år har ramt noget rigtigt, og derfor håber den selvfølgelig på, at man også kommer op på mindst det samme antal deltagere i år - og meget gerne flere.

- Konceptet for MudderKidz-løbet er det samme som de tidligere år. 
Det drejer sig først og fremmest om at have det rigtigt sjovt sammen, og her er vand og masser af mudder bare et sikkert hit, men vi har altså også fornyet os lidt i forhold til rutens mange udfordringer, udtaler Flemming Nielsen.
Ruten er på omkring 2,5 kilometer med indlagte forhindringer, der skal forceres med masser af mudder og vand. De ældste børn løber ruten to gange, mens de yngste nøjes med en enkelt.
Ulbjerg Gymnastikforening glæder sig til afvikle løbet igen i år og håber på, at rigtig mange børn har lyst til at deltage. Man kan tilmelde sig på www.mudderkidz.dk og ved tilmelding til Mudderkidz har man også ret til at deltage i børneløbet ved Viborg City Maraton i september. 

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad