Ti år med mode og mad

Modeshowet og fællesspisningen i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter kan i år fejre 10 års jubilæum.

Med efterårets komme er det også blevet tid til den årlige omgang med modeopvisning og fællesspisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.
Årets udgave finder sted fredag den 7. september, og faktisk er det 10. gang, at arrangementet finder sted.
Arrangørerne melder, at forberedelserne til fredagens arrangement er i fuld gang. Lokale kræfter fra de deltagende foreninger har travlt med at gøre alt klar til en hyggelig og inspirerende aften for hele familien. Modeopvisningen er på plads. 25 nye lokale modeller er klar til at fremvise efterårets smykker og tøj fra hele seks butikker, der meget velvilligt og med stor energi er gået ind i projektet.
I hallen har Guldsmed Norup opstillet en bod, så der bliver mulighed for at kigge og købe smykker. Er der andre, der har lyst til at opstille en bod, kan man kontakte Lone Skytte eller Kirsten Johansen. Der er lagt op til en rigtig hyggelig aften med en masse at kigge på og mulighed for at gøre en lille handel.
Butikkerne der deltager er Guldsmed Norup, Hos Maggie, Marcus, Outfitters, Schumann og Vanilia, mens Flemmings Frisørsalon i Møldrup kommer og sætter hår på modellerne. Maden leveres igen i år fra Dortes Diner Transportable i Hersom, og 10 års jubilæet fejres i øvrigt med ekstra store gevinster på indgangsbilletterne. Den store hovedgevinst er dog et weekendophold til en værdi 2.000 kroner sponseret af Landal Feriecenter.
Foreningerne glæder sig til igen at arrangere en hyggelig aften for hele familien og håber, at mange vil benytte sig af tilbuddet.

Kilde: Viborg Stifts Folkeblad