Mode og mad trak Ulbjerg af huse

Der var fin opbakning til jubilæumsudgaven af fællesspisning og modeshow i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.

Den årlige omgang med modeshow og fællesspisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter kunne til fredagens udgave fejre ti års jubilæum, og med en tilslutning på knap 240 deltagere - heraf 225 til fællesspisningen inden opvisningen - blev der sat ny deltagerrekord.
De arrangerende foreninger havde lagt sig ekstra i selen i forhold til arrangementet, der sædvanen tro begyndte med spisningen. Femdygtige og sjove amatørskuespillere fra Møldrup, kom og underholdt med et forviklings-nummer med gigoloer og faldskærmsudspring. De tog virkelig kegler, og folk fik rørt lattermusklerne inden modeopvisningen gik i gang, beretter arrangørerne.
Herefter var det tid til at se til efterårets tøj og smykker. 25 lokale modeller fremviste moden fra seks Viborg-butikker på bedste vis.- Det er jo altid nye modeller, der bliver brugt, så bemærk lige, at der til de ti arrangementer i årenes løb er brugt 237 forskellige lokale modeller. Det er super flot, fortæller Kirsten Johansen på vegne af arrangørgruppen, der tæller Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Kultur- og Friidscenter, Ulbjerg Skytteforening og Kulturudvalget i Ulbjerg.
Arrangørerne fortæller videre, at man er meget taknemmelige for den fine opbakning, og der udtrykkes stor tilfredshed med aftenen. 

Kilde:Ugeavisen.dk