Afslutningsfest for kvinderne i SUB09

Kvinderne i SUB09 fodboldsamarbejdet holdet sin afslutningsfest sammen med herrerne fra Ulbjerg IF i 2018. 

Traditionelt skiftes kvinderne til at holde sin afslutning med herrerne fra Borup IF og Ulbjerg IF, og har gjort det på den måde siden klubben blev stiftet i 2009.Anførerne Maria Johansen og Line Østergaard Larsen holdt en tale for træner Kristian Dam Kjær, der nu har gennemført sin første sæson i klubben, og som til spillernes store glæde netop har tegnet kontrakt for endnu en sæson.
Træneren fik overbragt en kurv med lidt godt til ham og familien. Han fik desuden et par sjove personlige gaver i form af et par strømper med net imellem de 2 strømper og en mixed musik CD. Historien bag strømperne er, at træneren bidrager til festkassen, når der laves tunnel på ham, så med de nye strømper, kan han spare lidt på sit bidrag fremover. Historien bag den mixede CD er, at fodboldspillerne har oplevet, at hans musiksmag er meget fast centreret omkring gamle slagere som ”Lonnie fra Berlin” og lignende gamle musiknumre.
Det forlyder, at træneren blev enormt beæret og glad for de praktiske og gode gaver.
Til Else Astrup, der har været holdleder på serie 2 kvindeholdet, blev rost for sin store indsats for kvindefodbolden. Specielt hendes indsats for spillerne på Serie 2 holdet har været ekstraordinært. Alle ved hvor svært det kan være at stille hold, når der hele tiden lånes spillere ud til førsteholdet, så det har været en kæmpe opgave at stille fodboldspillere til serie 2 holdet.
Else fik overbragt en gavekurv med plejeprodukter til hendes mange skavanker. Hun blev synligt glad for kurven.

Jyllandsserie Kvinder
Træner Kristian Dam Kjær takkede for den fine modtagelse, som han fik som ny træner i foråret 2018. Han har været yderst tilfreds med at blive træner for den flok kvinder, som de 2 hold består af. Han gav udtryk for, at han synes, at pigerne er en herlig flok, selv om der nok bliver snakket ret meget en gang imellem.

Forårssæsonen var rigtig god med flot opbakning til træning hver eneste gang. Det har haltet lidt mere her i efteråret, hvor det har været svært lave god træning. Antallet af deltagere i træning skyldes nok til dels de mange skader, som spillerne er løbet ind i gennem sæsonen.
Kristian oplyste, at han glæder sig til igen at stå i spidsen for jyllandsserie kvinderne i det kommende år. Ét år er ifølge træneren for lidt til at vise, hvad holdet kan bygges op til. Træneren oplyste, at han ser frem til den kommende sæson.

Serie 2 Kvinder
Holdleder Else Astrup takkede de mange spillere, som i den forløbne sæson har støttet op om kvindefodbolden i klubben.
Hun talte varmt om begrebet ”hygge”, som altid er i fokus på serie 2 holdet. Det skal altid være sjovt at gå til fodbold, uanset om man vinder eller taber. Derfor har det også været dejligt at stå i spidsen for en flok glade piger, som er indstillet på at man skal kunne ”hygge” sig med en god gang fodbold og en god tredje halvleg.

Årets æresuddelinger:
Årets spiller Jyllandsserie kvinder blev:       Kathrine Bach Møller
Årets spiller Serie 2 damer blev:                 Line Nielsen
Træningsflid med 0% fravær blev:              Anna-Kathrine Mikkelsen.