Hundredvis af gæster og gymnaster til forårsfest

Vanen tro blev der sat punktum for gymnastiksæsonen i Ulbjerg med en flot og festlig opvisning foran et helt fyldt Kultur- og Fritidscenter.

Ikke færre end seks af gymnastikforeningens egne hold samt et nyt gæstehold, nemlig Gymnastikforeningen KVIK's "Sammenhold", var på gulvet i løbet af opvisningen.
 
- Sådan en skøn afslutning som den i dag, hvor gymnasterne giver den gas på gulvet, når de viser deres kunnen. Deres glade ansigter siger jo det hele, siger formanden for Ulbjerg Gymnastikforening, Christina Ambrosius og tilføjer:
 
- Det hele kørte bare på skinner i dag, og så er vi bare så heldige, at der er en fantastisk opbakning til gymnastikken i Ulbjerg, og det er vi selvfølgelig rigtig glade for."

Under formandens velkomsttale blev der nævnt, at bestyrelsen hele tiden bestræber sig på, at deres instruktører og ikke mindst deres mange gymnaster har de bedste muligheder for at udvikle sig - og i det forgangne år har foreningen bl.a. søgt midler fra en lang række lokale og landsdækkende sponsorer.
 
Det har gjort det muligt at investere i spritnye floorball-bander til klubbens to herrehold og børneholdet i floorball, en Flip-Track til springbørneholdet samt en del småting som eksempelvis flere redondo-bolde, X-tubes og kettlebells til PowerGym- holdet, et spring- og modtagningskurus for alle instruktører og hjælpetrænere samt flere overtrækstrøjer.

Efter sidste hold var gået af gulvet, kunne gymnastikforeningen præsentere Ulbjergs største og længste kagebord, og så var det tilskuernes tur til at indtage halgulvet med deres medbragte kaffe.
 
- Det er en skøn måde at slutte en festlig opvisningsdag af på - og både gymnaster og tilskuerne ser frem til denne afslutning, hvor man lige får snakket lidt sammen, inden man går hvert til sit igen, fortæller formanden.

For Ulbjerg Gymnastikforenings vedkommende er sæsonen ikke helt slut endnu, da foreningen fortsætter med to sommerhold, nemlig "Juniorholdet - rytme og spring" for juniorer i alderen 11-18 år og "Floorball for voksne". Endvidere har gymnastikforeningen stor succes med "Tumlesjov" for de mindste børn, som finder sted hver tredje søndag i måneden og som fortsætter i april og maj måned.
 
Sidst, men ikke mindst så arrangerer Ulbjerg Gymnastikforening igen i år MudderKidz den 25. maj på Camping Ulbjerg, hvor der er garanti for at blive mudret godt og grundigt til. Her er der allerede mulighed for at tilmelde sig, og i år er der begrænset antal pladser.
 
Kilde: Ugeavisen