Ulbjerg-ildsjæl får Folkebladets Skulderklap

Viggo Christensen har i en rigtig lang formandsperiode betydet rigtig meget godt for Ulbjerg IF. Tirsdag aften modtog han Folkebladets Skulderklap efter blandt andet at have vundet en stor afstemning på folkebladets hjemmeside.
 
Viggo Christensen fik en enorm klapsalve, da han for nogle måneder siden gik af som formand for Ulbjerg IF. Han har gennem sin lange formandsperiode betydet utroligt meget for Ulbjerg IF. En forening, som han har ofret masser af kræfter og tid på, og har betydet rigtig meget for.

Tirsdag aften fik han så endnu en stor klapsalve, da han blev præsenteret som vinder af Folkebladets Skulderklap 2019.
Flere end 900 har deltaget i afstemningen på folkebladets hjemmeside. Afstemningen var rigtig tæt. Seks af de i alt 11 kandidater havde fået over 10 procent af stemmerne, men ingen havde fået over 15 procent. Flest stemmer var der dog på Viggo Christensen, som også var favoritten på folkebladets sportsredaktion.
Derfor kunne sportsredaktør Danni Kristensen på Viborg Idrætsråds repræsentantskabsmøde overrække Folkebladets Skulderklap til Viggo Christensen, som også var nomineret til prisen som Årets idrætsleder.
Den pris gik til Mette Nørgaard fra Hald Ege-Ravnstrup KFUM.
 
Pavestolt
Viggo Christensen var dog særdeles glad for skulderklappet.
- I forbindelse med præsentationsinterviewet blev jeg spurgt til, hvordan jeg ville have det, hvis jeg endte med at vinde. Da svarede jeg, at jeg ville være pavestolt - og det er jeg virkelig, sagde Viggo Christensen, som har overladt formandsposten til yngre kræfter, men stadig er en stor del af arbejdet i Ulbjerg IF.
- At få sådan en pris her er virkelig en prik over i'et. Det fortæller i hvert fald, at der er nogen, som mener, at jeg har gjort et okay arbejde som formand, siger ildsjælen, som har tænkt sig at fortsætte med at yde et stykke frivilligt arbejde for foreningen.
- Jeg brænder for den klub, som jeg er vokset op i. Jeg har haft så mange fantastiske timer der, så jeg vil gerne give noget tilbage i form af arbejde, så jeg kan hjælpe med at sørge for, at klubben fortsat eksisterer fremover, sagde han.
- De små klubber har det svært. Det har vi også i Ulbjerg, som jo er i udkanten af kommunen. Vi er en lille klub, så der skal bare hænges i, hvis det hele skal fungere, sagde han.
 
Kilde: Viborg Folkeblad