Endnu en omgang med mudrede unger i Ulbjerg

Børneløbet Mudderkidz finder sted for sjette gang lørdag den 25. maj.

Børne-løbet "Mudderkidz" på Camping Ulbjerg afvikles lørdag den 25. maj for sjette år i træk, og arrangørerne fra Ulbjerg Gymnastikforening glæder sig meget til at afvikle dette løb for børn igen, som har været en stor succes de tidligere år.

- Dette års udgave af Mudderkidz byder på mange spændende og udfordrende forhindringer, der skal forceres på løberuten rundt i og omkring Camping Ulbjergs skønne grønne omgivelser, siger Flemming Nielsen fra Ulbjerg Gymnastikforening,

Han er idémanden bag løberutens mange mudrede forhindringer:
- Der er selvfølgelig de velkendte favoritter, som børnene er vilde med - nemlig den store muddercontainer, brandbilen og de to biler, der skal forceres, men også i år er der overraskelser på programmet - blandt andet en ny balancebom, "Fe-net" og alle børn skal i år "gå planken ud", fortæller han.

Ulbjerg Gymnastikforening giver garanti for, at alle de deltagende børn bliver møgbeskidte fra top til tå, og foreningen kunne ved sidste års Mudderkidz-løb med deltager-rekord konstatere, at man med 239 deltagende børn i alderen 6 til 14 år har ramt noget rigtigt. I år er der dog loft på antallet af deltagere, så det er med at få tilmeldt sig.

- Konceptet for Mudderkidz-løbet er det samme som de tidligere år - det drejer sig først og fremmest om at have det rigtigt sjovt sammen, og her er vand og masser af mudder bare et sikkert hit, men vi har altså også fornyet os lidt i forhold til rutens mange udfordringer, udtaler Flemming Nielsen.

Ruten er på omkring 2,5 kilometer med indlagte forhindringer, der skal forceres med masser af mudder og vand. De ældste børn løber ruten to gange, mens de yngste nøjes med en enkelt omgang.

Man kan tilmelde sig på www.mudderkidz.dk
 
Kilde: umaa.dk