Ulbjerg Traktormuseum åbner sæsonen på lørdag

Lørdag den 25. maj fra klokken 10-16 starter sæsonen igen på Ulbjerg Traktormuseum. I år er temaet øst-traktorer af mærker som Zetor, Ursus, IMT og Utos med flere.

Aktiviteterne til sæsonstarten på lørdag 25. maj er i år henlagt til naboen på Kjeldgaardsminde/Himmerlands Grovvarer A/S, Løgstørvej 62, 8832 Skals, da traktormuseet i år ikke som vanligt kan benytte marken bag museet.

Ud over temaudstillingen kan andre mærker også være med denne dag, hvor der vil være aktiviteter i form af "kædekassetræk", klodsløftning, bakning med firehjulet vogn, og så afsluttes dagen med traktorringridning, som der efterhånden er tradition for.Foto: Bæltetraktor fra det tidligere Sovjet.
Museet vil meget gerne se udefrakommende deltagere i aktiviteterne og på udstillingen, så har man nogle emner, så er det bare at henvende sige.

Oplysninger og tilmelding kan ske til Hans Nielsen 86694721 i aftentimerne eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Man kan også læse mere på www.ulbjergtraktormuseum.dk, hvor sæsonens åbningstider kan findes, og det er også muligt at følge museet på Facebook.

Nyt på museet i år er en samling af stationære motorer, hvor den største er en 30 HK Deutz, der vejer ca. 2,5 tons. Museet rummer desuden en samling på ca. 70 traktorer fra 1939 og op til den øvre aldersgrænse, som er 1970. Bestyrelsen håber på mange gæster på åbningsdagen, hvor der vil være mulighed for at købe forfriskninger og kaffe med mere, skriver museet i en pressemeddelelse.

Kilde: Viborg Folkeblad