En børnevenlig og farverig opblomstring

En blomsterfest var hvad der ventede børnene i Ulbjerg børnehave og SFO for leden. Det var forældrerådet, der i samarbejde med personalet, stod bag arrangementet, hvor børnene hver især mødte op med en sommerblomst.
 
Blomsterne blev efterfølgende plantet i børnehavens og SFO'ens krukker, og cirka 70 børn og forældre var mødt op til begivenheden.
 
"Da krukkerne var plantet til med blomster i alle regnbuens farver, lavede børnene hvert deres skilt, som de satte ved den blomst, de selv havde medbragt. Resultatet blev godt, og nu kan børnene og personalet nyde og passe de farverige krukker henover sommeren, fortæller forældrerådet i en pressemelddelelse. Arrangementet sluttede af med fællesspisning i Ulbjerg Kultur- og fritidscenter, hvor hver familie havde medbragt en ret til deling. Her stod bordpyntningen også i blomsternes tegn, da børnehaven havde lavet blomster i karton, som kunne pryde bordets midte. Forældrerådet nød den store opbakning fra Møllebakkens forældre, og er allerede i gang med at arrangere nye sociale tiltag og arrangementer til efteråret.