SUB 09 - 10 års jubilæumsfest

I 2019 er det 10 år siden, at Skals FF, Ulbjerg IF og Borup IF gik sammen om at skabe et klubsamarbejde om klubbernes damehold.Det blev lørdag den 1. juni fejret i festteltet på Borup stadion i Låstrup. Alle gamle fodboldspillere fra de forgangne 10 år, samt alle holdledere og trænere var via opslag på hjemmesiderne opfordret til at melde sig til jubilæumsfesten. Den opfordring var der rigtig mange, der havde fulgt, og de fik en forrygende jubilæumsfest, hvor der blev foretalt anekdoter og udvekslet fodboldhistorier både fra SUB 09 tiden, men bestemt også fra Ulbjerg og Borups tidligere samarbejde. 
Det var dameudvalget, der havde arrangeret og planlagt festen. og frivillige havde budt ind med forskellige indslag i løbet af aftenen. For eksempel stillede Thomas Mikkelsen og den nuværende træner Kristian Kjær op som musikere, så der pludselig var levende musik til festen. De Glade Munke kom forbi og gav et lille nummer på deres stegepander til stor jubel for de mange forsamlede kvinder. 
Maria Johansen havde samlet en video med interviews fra 19 forskellige personer, der har haft stor betydning for SUB 09 i de forgangne 10 år. Det var en rigtig sjov video med mange gode historier fra tiden, der er gået, så der var stående applaus til Maria for det store arbejde, som hun har haft med at samle materiale til videoen.  
På spørgsmål om, hvem der har haft betydning for SUB 09 gik flere personer igen. Nu afdøde Poul Henriksen har uden tvivl haft enorm betydning for klubbens tilblivelse. Han kunne desværre ikke være med til at fejre klubbens 10 års jubilæum. Ena Toftegård Klausen, Birthe Lassen og Else Astrup var også gennemgående figurer blandt de nævnte resourcepersoner. Else Astrup har gennem alle årene fungeret som holdleder. Hun kan i år fejre 30 års jubilæum som seniorspiller og spiller fortsat på SUB 09's jyllandsseriehold. Hun fik derfor overrakt en blomst fra dameudvalget. En kæmpe cadeau for Elses arbejde for SUB 09 og kvindefodbolden. 
I forbindelse med den levende musik, blev Maria Johansen udfordret af musikerne til at synge duet med Thomas Mikkelsen til sangen "Schallow schallow now" fra filmen "A star is born". Det blev en fantastisk succes og alle var ved at vælte af stolene over den flotte præstation. Kæmpe bifald til Maria og i øvrigt til Thomas og Kristian Kjær. 
Derefter var baren åben bemandet af mandlige medlemmer af klubberne Ulbjerg IF og Borup IF, og det blev bestemt en god fest med hygge og samtaler til langt ud på natten.
På dameudvalgets vegne takkes de frivillige for at hjælpe med at arrangere festen og alle deltagerne for at støtte op om jubilæumsfesten.