Dorthe er helt uundværlig

Ulbjerg har kåret en ny Kringlevrider, og den hæder gik til en helt uundværlig frivillig.
 
I weekenden blev der sat punktum for Kringlefesten i Ulbjerg, og således skulle der også findes en ny indehaver af byens ærestitel - Kringlevrideren. Den ære tilfaldt Dorthe Christensen, og det var den afgående Kringlevrider Kirsten Johansen, der stod for at give stafetten videre.
 
Kirsten Johansen kunne afsløre en række - for de fleste - ukendte detaljer om den nye Kringlevrider. Blandt andet at Dorthe Christensen ikke er barnefødt i byen, men købte hus der tilbage i 1974. To år senere blev hun gift med Viggo Christensen, (der gennem mange år har været en særdeles aktiv skikkelse i byens foreningsliv) og derudover blev det nævnt, at Dorthe Christensen blev udnævnt Miss Ulbjerg til Kringlefesten i 1975, at hun er vandskræk og aldrig har set en film til ende.
"Dorte gør ikke meget væsen af sig, og hun står ikke frem og tager ordet, og vil helst ikke tale for en større forsamling. Tag dog ikke fejl - hun skal nok sige sin mening. Hun gør tingene stille og roligt, og de bliver gjort ordenligt, lød skudsmålet af den nye Kringlevrider blandt andet.
 
Uundværlig for forening
Dorthe Christensen har siddet i bestyrelsen for Ulbjerg IF i cirka 20 år, og hun har været kasserer for foreningen i fem år. Hun hjælper gerne til ved forskellige arrangementer - lige fra muslingefestival i Sundstrup over Snapsting i Viborg til Powerman i Viborg - for at tjene penge til idrætsforeningen. Derudover er hun dygtig til at lave mad, og også det nyder foreningen godt af - således laver hun ofte mad til såvel fodboldafslutning som træningsaftner.
I det hele taget er Dorthe Christensen en utrolig stor støtte for idrætsforeningen i Ulbjerg:
- Dorthe er en utrolig stor støtte for os. Hun klarer alle de småting, som måske ikke altid bliver pålagt så stor betydning. Hun laver mad, hun står vagt til diverse arrangementer for at tjene penge til idrætsforeningen, hun står i boder, hun hjælper med at stille an og rydde op, hun står i kiosk, samler penge ind. Hun er en uudtømmelig kilde af frivilligt arbejde. Idrætsforeningen i Ulbjerg kunne ikke fungere som den gør uden Dorthe. Vi er utrolig stolte af, at Dorthe blev udnævnt til Kringlevrider 2019, siger Jakob Frandsen, formand for Ulbjerg Idrætsforening.
 
Kilde: Ugeavisen