317.775 kroner til opførelse af aktivitetsbane

Ulbjergegnens Lokalråd har modtaget 317.775 kroner til opførelse af aktivitetsbane og flisebelægning ved Ulbjerg Idrætsforenings klubhus.
 
Byrådets landdistriktsudvalg har uddelt godt to millioner kroner fra sin pulje til byforskønnelse i mindre byer.
 
Viborg Byråds landdistriktsudvalg har udvalgt en række landsbyer, som får del i de godt to millioner kroner, som udvalget har i sin pulje for byforskønnelse i mindre byer for i år. Der var ansøgninger for cirka seks millioner kroner, så en hel del ansøgere må se i øjnene, at de ikke får noget tilskud.
 
Nogle af dem får dog en chance igen. Landdistriktsudvalget råder også over en tilskudspulje til de af kommunens byer, der har lavet lokale udviklingsplaner. Ansøgninger fra disse byer er derfor sendt videre til behandling, når politikere og forvaltning skal afgøre, hvem der får penge fra denne pulje.
 
Landdistriktsudvalget har i år valgt, at pengene fra puljen primært skal bruges på fælles udendørs opholds- og aktivitetsaraler, og at det giver større chancer for støtte, hvis der er en stor grad af frivilligt arbejde i projektet, og hvis der er et stort omfang af anden finansiering.