Mode og hygge i skøn forening

Der bliver igen i år arrangeret hyggeaften for hele familien med fællesspisning og modeopvisning i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.
Efter det vellykkede jubilæums-arrangement sidste år er arrangørerne igen trukket i arbejdstøjet og er i fuld gang med at planlægge arrangementet, som i øvrigt markerer begyndelsen af efterårssæsonen 2019/2020 i Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter.
Arrangørerne af aftenen er Ulbjerg Folkedanserforening, Ulbjerg Gymnastikforening, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Kultur- og Fritidscenter, Ulbjerg Lokalråd, Ulbjerg Skytteforening samt Kulturudvalget.
Aftenen starter med fællesspisning klokken 18.30, og cirka klokken 20.00 vil der blive modeopvisning med lokale modeller. Der vil blive vist lækkert tøj og smykker til hele familien. På indgangsbilletterne bliver der udtrukket gevinster, som er skænket af de deltagende butikker.
Aftenen sluttes af med kaffe og kage og hyggeligt samvær.
Foreningerne glæder sig til igen at arrangere en aften for hele familien og vil gerne opfordre til, at man allerede nu sætter kryds i kalenderen fredag den 6. september. Det er i øvrigt 11. gang, at foreningerne arrangerer modeshow og hyggeaften.

Kilde: Viborg Folkeblad