Vellykket Temaaften om Kim Larsen i Ulbjerg

Fredag aften var der hygge og god stemning i Ulbjerg Forsamlingshus. Der var budt til Temaaften om Kim Larsen, og 93 glade mennesker deltog i dette arrangement.
Aftenens menu bestod af flæskesteg, med alt hvad der hører til, og efter foredrag var der kaffe og lagkage. Dortes Diner Transportable fra Hersom stod for den lækre mad.
Som nævnt var der efter maden en god times foredrag om den folkekære og folkelige musiker og sanger Kim Larsen, samtidig med at der blev sunget nogle af hans bedste sange. Dette fantastiske foredrag stod musiker og foredragsholder Flemming Både for, ligesom han efterfølgende spillede op til dans. Musikken til dansen var i første omgang udelukkende melodier af Kim Larsen og Gasolin. Der var en rigtig god stemning, og derfor blev man enige om en ½ times overdans, hvor der blev spillet blandet musik af andre kunstnere.
Som noget nyt blev der i år udtrukket gevinster på indgangsbilletterne. Gevinster som var sponseret af Guldsmed Norup i Viborg, HS Møbelpolstring i Møldrup og et privat sponsorat.
Det blev en rigtig dejlig aften med glade mennesker i Ulbjerg Forsamlingshus, og Musikforeningen Klinten kan se tilbage på et meget vellykket arrangement.

Se alle billederne på Musikforeningen Klintens hjemmeside