Kæmpe succes igen i år

Et Stort forberedelsesarbejde og mange hjælpere hjalp til hallen fra kl. 13 så Natminton for 2.gang kunne afvikles i Ulbjerg.
Allerede torsdag måtte vi sætte børn på venteliste – men vi fik det planlagt så de fleste kom med. Der var en stor stigning i antallet af tilmeldte – så det betragter vi som positivt.
Ketsjere, fjerbolde, bordtennisbolde og bat blev malet eller tapet med selvlysende farver. Vi åbnede dørene ca 18,30 og ca 82 børn og voksne blev malet med selvlysende maling. Gulvet var også tapet ind i flotte lysende baner..
Det hele var med til at skabe en fantastisk fest-stemning. Det blev sat musik på og alt fra Dakke-dak til Kim Larsen blev spillet på musikanlægget… Hallen var lyst op af UV lamper og børn og voksne boltrede sig på gulvet og spillede badminton. Alt imens der blev danset og hygget til musikken, der utrætteligt skabte en god stemning.
Når man ikke havde en plads på gulvet var der mulighed for at spille bordtennis i aulaen. Her var det samme koncept med mørke og kun UV lys. Der var også mulighed for at købe lidt kage, sødt eller drikkevarer i kiosken og hygge rundt omkring i små hyggekroge. Det var Halloween weekend så der var også pyntet op med (u)hyggelige skeletter rundt omkring samt chips på bordene.
Deltagerne kom denne gang også fra byerne omkring Ulbjerg – så både Skals, Sundstrup, Nr Rind og Låstrup var også repræsenteret. Det var et af formålene med eventet at lave fællesskaber på tværs af bygrænser – i alle aldre og omkring bevægelse… Det må man sige er lykkedes og vi er mega glade for at både børn og forældre har taget så godt imod det. Det var 82 deltagere på gulvet og de sidste forlod først hallen da lyset blev tændt kl 24.05. Det er en utvetydig succes og vi er super glade. Vi har fået masser af positive tilkendegivelser fra både store og små.
Vi er klar igen næste år til at samle og skabe fællesskaber på tværs af bygrænserne.
Nat-minton vender i hvert fald tilbage til Ulbjerg Kultur –og fritidscenter – men om det allerede bliver næste år ved vi ikke helt – men vi har store planer!!
Vi tør ikke afsløre præcis endnu hvad eventet bliver i 2020 – men vi tør godt afsløre at det får pulsen op.
Ulbjerg idrætsforening stod for arrangementet som blev afholdt i Ulbjerg Kultur og fritidscenter.
Tovholdere på projektet er Niels Højer, Linda Jeppesen og Lajka Feldager