Ulbjerg kandidat til Årets Lokalområde 2020

Sdr. Rind, Ulbjerg og Frederiks er nomineret til titlen som Årets Lokalområde i Viborg Kommune. De dyster om, hvem der skaber de bedste rammer for oplevelser og fællesskab, frivillighed og sundhed i lokalområdet.
De tre lokalområder blev på Landdistriktsudvalgets møde den 11. august nomineret til fortsat deltagelse i konkurrencen Årets Lokalområde 2020. Det betyder, at alle tre områder allerede nu er sikret en pengepræmie og kan se frem til, lørdag den 5. september, at få besøg af Landdistriktsudvalget og præsentere deres initiativer.
I alt 10 lokalområder havde i år valgt at deltage i konkurrencen. 

Stærke, inspirerende fællesskaber
Landdistriktsudvalget har i år valgt temaet "oplevelser og fællesskab, frivillighed og sundhed" som ramme om konkurrencen, og alle byer har beskrevet, hvordan de arbejder med at øge trivslen i lokalområdet under overskrifterne i temaet.

Det var en svær opgave at vælge de tre nominerede, og formand for Landdistriktsudvalget i Viborg Kommune, Mette Nielsen, uddyber her hvorfor:
- Alle de ansøgninger, vi har modtaget, rummer skønne, inspirerende historier, der vidner om, at vores lokalområder er rigtig gode til at skabe stærke, lokale fællesskaber. Kernen i det hele er en kæmpestor, frivillig indsats fra engagerede beboere, der skaber et væld af aktiviteter og oplevelser, som er med til at forbedre sundheden i bred forstand. Alt sammen noget, der både binder det enkelte lokalsamfund og kommunen som helhed sammen.

3 x åbent hus
Medlemmerne af Landdistriktsudvalget besøger lørdag den 5. september både Sdr. Rind, Ulbjerg og Frederiks.
Hvert besøg varer halvanden time. Her er det så op til de lokale at udnytte tiden bedst muligt for at informere og imponere medlemmerne af Landdistriktsudvalget, så netop deres lokalområde løber med titlen og 1. præmien.
Alle interesserede er velkomne til åbent-hus-arrangementerne, som foregår lørdag den 5. september 2020 fra ca. kl. 9.15 til 15.00.