Lattermusklerne blev trænet i Ulbjerg

I forbindelse med den alternative byfest i Ulbjerg lørdag d. 19. juni, blev der afholdt et underholdningsshow baseret på Stormester fra tv2. Omkring 130 mennesker havde købt en billet, og der blev grinet for alle pengene.
Deltagerne er siden november 2019 blevet udsat for nogle forskellige opgaver, som skulle løses. På selve aftenen fik publikum og deltagerne selv at se hvordan de rent faktisk havde klaret hver opgave. Der var kreative og anderledes løsninger på hver enkelt opgave. Der blev uddelt point efter hver udfordring, og hele showet blev rundet af med en opgave på scenen, hvor de skulle bygge det højeste tårn af dåser på en tallerken i en skål med vand.
Undervejs i forløbet har deltagerne bl.a. skulle lave en hotdog imens de cyklede på en cykel, få Jakobs puls til at stige mest muligt, købe en gave til Stormester samt få en båd til at sejle igennem en port i midten af Ulbjerg Friluftsbad.
Den samlede vinder blev Lars Norup, som blev overrakt en statue af Stormesterens hoved, samt en flaske vin og chokolade, og selvfølgelig titlen som Stormester vinder 2021.Aftenen forløb efter planen, selvom man som altid er nervøs for om teknikken virker. Lyd, lys, musik og video artede sig som det skulle, og arrangørerne kunne ånde lettet op.
Et kæmpe tak skal lyde til de deltagende foreninger for samarbejdet med afholdelse af Ulbjerg Kringlefest, herunder Spejderne i Ulbjerg, Ulbjerg Idrætsforening, Ulbjerg Gymnastikforening og Ulbjerg Skytteforening. Derudover også tak til Ena Toftgård Klausen og Jakob Frandsen for at lede showets gang, samt de fem deltagere Carina Ebbesen Jensen, Karsten Jørgensen, Lars Norup, Mette Bjerregaard Sørensen og Thomas Vester Feldt Jensen for hvem alt underholdningen ikke havde kunnet lade sig gøre.– Det er fantastisk, at man kan lufte en idé, som folk griber, og er med på med det samme. Nok har det været et kæmpe stykke arbejde at lave dette setup, men i sidste ende er det det hele værd! Den stemning og latter der lød i hallen i Ulbjerg denne aften, er uforglemmelig.
Vi ses til Ulbjerg Kringlefest i 2022.