×

Fejl

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but galleri/​Haervejslobet2021 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

DGI Hærvejsløbet MTB med start i Ulbjerg

Lørdag den 26. juni vrimlede det med mountainbikes i Ulbjerg, da 252 veloplagte cykelryttere satte kursen mod Viborg. 
Det var den helt store cykelfest, da DGI Hærvejsløbet løb af stablen for niende gang og som noget helt nyt i år, startede én af Hærvejsløbets mountainbikeruter i Ulbjerg. 

Turen gik gennem alle 6 Fjordklynge-byer, Ulbjerg, Sundstrup, Nr. Rind, Låstrup, Skringstrup og Skals, og bød på varieret terræn lige fra græs til mudder, grus og asfalt, på den smukke rute gennem Fjordklyngen. En del af ruten tog udgangspunkt i det etablerede mountainbikespor i Fjordklyngen, som i dagens anledning var kombineret med nye strækninger. 

Den samlede distance inden rytterne nåede Viborg var hele 85 kilometer, undervejs kunne der samles fornyet energi i depoterne på Kærby Bakke ved Nr. Rind og i Skals. 

Stemningen var høj fra morgenstunden i Ulbjerg, overalt i byen var der flag og på Ulbjerg Stadion stod de første cykelryttere klar klokken 8 og næsten utålmodigt ventede på at klokken slog 9 og starten ville gå.  

For byens borgere skulle cykelløbet også være en festdag. De lokale arrangører bød, med økonomisk støtte fra Vestjysk Bank, på morgenkaffe og rundstykker hos købmanden i Ulbjerg og lokale musikere sørgede for glade toner mens der blev heppet på cykelrytterne. 

Alt i alt en dag med store smil og forrygende stemning. 

{gallery cols=3 rows=12 lightbox="boxplus/darksquare"}galleri/​Haervejslobet2021{/gallery}