Fjordklyngens borgere møder Fjordklyngens kandidater

Fjordklyngens borgere møder Fjordklyngens kandidater.
Kandidaterne i Fjordklyngeområdet – Kenny Schødt (C), Kurt Johansen (V) og Elo Nielsen (F) inviterer områdets borgere til et fyraftensmøde mandag 8/11 i Skals Idrætscenter – jf. medsendte plakat.
Fjordklyngen er et særligt område i Viborg Kommune – et område, hvor samarbejdet er godt udbygget og hvor borgerne anerkender de forskellig lokalsamfunds egenart.
En hovedby med de fleste offentlige og private services let tilgængeligt og som netop er udnævnt til årets landsby i Region Midtjylland sammen med nogle lidt mindre landsbyer med stort engagement og sammenhold.
Sammen kan vi meget, og vi viser vejen for udvikling i landområderne.Nu er det snart kommunalvalg og Fjordklyngens kandidater vil gerne mødes med borgerne og drøfte områdets muligheder og udvikling.
Der foregår allerede rigtig mange ting i Fjordklyngen - Hele området er i disse år i gang med et stort områdefornyelsesprojekt, og i Skals er der herudover netop godkendt en Helhedsplan, der vil tilføre byen og området mellem 100 og 150 mio. kr. over de kommende år.Jo der er nok at tale om i ”Fjordklyngefamilien.”
Vi håber at rigtig mange borgere på næste mandag 8/11 vil være med til en god og uformel drøftelse af fremtiden.
Nærmere information
Kenny Schødt Kurt Johansen Elo Nielsen
Tlf: 28987700 Tlf.: 23301930 Tlf.: 30254975