Nr. Rind

Nr. Rind og Lynderup ligger i et attraktivt fjordmiljø tæt på Hjarbæk Fjord. I området er der en Put & Take ved Nørreris, hvor der er fiskemuligheder. Der findes en golfbane i Lynderup området og derudover er der i området en række fredede gravhøje, som der dog ikke er adgang til.
Lynderupgård er en herregård fra omkring år 1500, hvor der om sommeren afholdes koncerter. I området ligger derudover et traktormuseum. I selve Nr. Rind er det grønne anlæg og Rind Sø et attraktiv.
De ca. 250 indbyggere fordeles på omkring 80 husstande. Befolkningsudviklingen i området har i flere år ligget rimeligt stabilt. Boligudbudet i Nr. Rind består hovedsageligt af enfamiliehuse. Der ud over findes der 2 almennyttige boliger. Generelt er der få ledige huse i byen og ledige huse bliver ofte solgt relativt hurtigt.
Viborg Kommune har et areal ved Sundvej, ( lige før Sundvej 86 ) der er beregnet til 4-5 byggegrunde, de er dog ikke blevet byggemodnet endnu. Der findes også nogle private byggegrunde.
I Lynderup er der ca. 25 husstande (helårsbeboelse) og derudover ca. 160 sommerhuse. Nye grunde til sommerhusbyggeri i Lynderup sælges hurtigt og det forventes at der vil blive udstykket yderligere sommerhusgrunde i området.
Der er ingen dagligvarebutik i Nr. Rind eller Lynderup.
Nr. Rind er godt placeret i forhold til de store byer i området og i forhold til landevejene.(Løgstørvej og Skivevej)
Byen er kendetegnet af et godt sammenhold/naboskab.

Besøg deres hjemmeside